Agility – Dogtimer – Alge-Timing – Nyhet i 2023!

Alge-Timing Norway har samarbeidsavtale med Dogtimer som er kjent fra store stevner i Sverige og Norge. Dette betyr at vi tilbyr trådløst tidtakerutstyr for Agility som tidligere, nå også uten bruk av fotoceller. Dvs. tidtakerutstyret fungerer for alle hundestørrelser uten noen justering! Tidtakerløsningen benytter Alge-Timing sine trådløse WTN sendere og TIMY3 tidtakerklokke samt Dogtimer sine lysmaster, se bildet. Leveringsklar medio APRIL 2023!

Publikumsløsning Agility

Det er alltid gøy for publikum å se online løpende tid på et display samtidig med løpende hund! Alge-Timing har passende tavledisplayer i flere størrelser beregnet etter avstand fra tavle til publikum. Et Alge display kan stå på et stativ eller henges på en vegg e.l. etter medfølgende «ører» på displayets bakside. Data overføres fra tidtakerklokke til tavle enten med kabel eller trådløst via WTN-mottaker ved tavle.

Agility Resultatservice-program for PC

Alge-Timing har nylig laget en Agility variant av sitt Sprang program. Her kan du melde på deltakere i klasser, kjøre tidtaking og resultatservice. Programmet er fritt tilgjengelig og fungerer sammen med Alge-Timing tidtakerklokker som den nyeste Timy3 med innebygget trådløs WTN-modul.

For mer info send en epost til salg@alge-timing.no eller ring 4185 2020