PC program fra VOLA Timing

Programvarehuset VOLA Racing er blitt ny ALGE-TIMING forhandler i Frankrike. Dette blir en god forsterkning i forhandlernettverket, spesielt pga. all resultatservice-programvare de har utviklet. Disse blir nå tilgjengelig for oss i Norge, og tilbys våre kunder med de mest brukte ALGE-tidtakerklokker. Programvarene fås i 2 moduser:

GRATIS

Gratis programvare for alle med ALGE-TIMING tidtakerklokkeDekker de fleste nivå av konkurranser, men er begrenset til test med antall deltaker. 

UTVIDET 

versjonFlere ekstra funksjoner, som avanserte visninger og «Live timing». Denne versjonen er beskyttet med programvarelås («dongle»), og er tilgjengelig mot betaling. 

Ski Pro

Resultatservice programvare for ski.

Ski Pro er den nye resultatservice programvare utviklet spesielt for skirenn. For øyeblikket fungerer denne programvaren til alpine og nordiske renn, både norske- og FIS-renn.Mer informasjon finner du her

Msports Pro

Timing programvare Multi-Sports PRO. Msports Pro er en av den nye programvare generasjonen utviklet av Vola / Soft Control. Det erstatter Msports. 

Msports Pro (Multi-sports PRO) er en universell Multisport programvare gir administrasjon, gjennomføring og alle utskrifter i mange type konkurranse.

Msports Pro er en av de mest effektive resultatservice programvare på markedet og på samme tid er veldig enkel å bruke.Du bør definitivt prøve den! Mer informasjon finner du her.